Verkooppunten

De producten van Veeakker zijn op verschillende plaatsen te verkrijgen. Doorheen gans Vlaanderen zijn er verschillende leveringsrondes. Deze systemen staan hieronder uitgelegd.ToerenDe toeren zijn leveringsrondes waarbij voornamelijk aan particuliere klanten geleverd wordt.  Sinds het prille begin van Veeakker worden de producten op deze manier over gans Vlaanderen verdeeld. De data van deze rondes zijn op voorhand vastgelegd. De meeste leveringsrondes vinden plaats op zaterdag. Alleen toer Hasselt wordt gereden op vrijdag.
Om praktisch en constant te kunnen werken wordt er een 4-wekelijks schema aangehouden waarbij elke toer om de vier weken gereden wordt. Als u bestelt voor toer Brabant dan zal u vier weken later opnieuw een bestelling voor toer Brabant kunnen afhalen op hetzelfde leverpunt.
Er zijn twee soorten toeren: aan-huis leveringen en toeren met vaste stopplaatsen. Bij aan-huis leveringen wordt de bestelling aan huis gebracht. Het voordeel is dat u niet naar ons toe moet komen, het nadeel is wel dat we niet precies kunnen zeggen wanneer we bij u zullen aankomen. Op een leveringsronde met vaste stopplaatsen komen we steeds op hetzelfde uur op dezelfde plaats. U weet dus precies wanneer we gaan aankomen op de afgesproken lokatie.
Bestellingen voor de toeren worden zondagnacht afgesloten. De eerstkomende zaterdag wordt er dan geleverd. Vb.: Een bestelling voor de leveringsronde van zaterdag 8 maart zal ons ten laatste op zondag 1 maart moeten bereiken.
U betaalt pas als u de bestelling gaat afhalen. Wegens kleine afwijkingen in gewicht zou het onmogelijk zijn om een precieze rekening op voorhand te maken. De betaling kan cash of met bankcontact. 
Een lijst met toeren, stopplaatsen en uren staat onderaan de pagina.Voor een visuele weergave van de stopplaatsen verwijzen we u graag naar deze pagina

Bioshops/Natuurvoedingswinkels

Doorheen gans Vlaanderen hebben we ook leveringen bij bioshops. Zij distribueren voornamelijk galloway en vis. In sommige bioshops is het ook mogelijk om bestellingen te plaatsen. Om hierover meer info te krijgen verwijzen we u graag door naar de bioshops zelf omdat zij bepalen wat ze al dan niet willen aanbieden.

Natuurpunt

Veeakker werkt ook samen met verschillende afdelingen van Natuurpunt. In het begin werden er speciale rondes gereden voor Natuurpunt-leden, maar om de voedselkilometers te beperken zijn deze leveringsrondes mee in bestaande rondes geintegreerd. Op alle bestellingen van Natuurpunt-leden, ongeacht op welke toer ze hun bestelling ophalen, gaat een deel van de opbrengst naar de Natuurpunt-afdeling waar de klant woonachtig is. De afdelingen krijgen een op voorhand bepaald percentage van de omzet als steun en als beloning voor de gevoerde promotie.

Voedselteams

Met Veeakker als transporteur wordt er ook vis van Pintafish geleverd aan Voedselteams. Voor een voedselteam is het wel noodzakelijk dat het depot over een diepvriezer beschikt aangezien alle vis uit diepvries geleverd wordt. Om te weten of er Pintafish beschikbaar is in jouw voedselteam kan je best in de productenlijst van je team kijken of er Pintafish besteld kan worden.

Boeren en Buren

Ook bij de buurderijen is Pintafish van de partij. Net zoals voor Voedselteams worden de leveringen via Veeakker gerealiseerd. Op een buurderij kan je lokale producten bestellen. De bestelling wordt op voorhand betaald en de meeste producenten blijven op het afhaalmoment ook ter plekke op de buurderij. Voor Pintafish is een uitzondering gemaakt omdat vis een uniek product is dat de Buurderijen graag op verschillende Buurderijen aan willen bieden. Door leveringsrondes te maken waarbij zowel grote als kleine Buurderijen beleverd worden kan de hogere omzet van de grotere Buurderijen de lagere omzet van de kleine compenseren. Op die manier zijn de routes toch nog haalbaar en steunen de groten de kleintjes. We leveren zowel in Vlaanderen bij de Buurderijen als in Walloniƫ bij de Ruches (La Ruche Qui Dit Oui).

Molleke

Molleke is een winkel in Brussel waar de producten van Pintafish via de webwinkel verkrijgbaar zijn. Molleke wil lokale en vooral duurzame voeding bij de mensen krijgen.