Verkooppunten

De producten van Veeakker zijn op verschillende plaatsen te verkrijgen. Naast onze eigen winkel te Leuven hebben we ook verschillende vormen van leveringsrondes. Deze systemen staan hieronder netjes uitgelegd.Data toeren 2016

Winkel

Reeds meer dan 20 jaar heeft Veeakker een slagerij in Leuven. In 2011 is de winkel verhuisd van de Zwartzusterstraat naar de Slachthuislaan 3a. De nieuwe lokatie is in de buurt van de oude, maar heeft als grote voordeel dat er parking onder het gebouw beschikbaar is. Voor klanten is deze parking gratis. 
In de winkel zijn verschillende vaste promoties. Zo hebben we maandag omgedoopt tot 'gehaktdag' omdat er elke maandag  een actie '500 gram kopen, plus 250 gram gratis' loopt.
De precieze openingsuren en contactgegevens kan u terugvinden onder contact.

ToerenDe toeren zijn leveringsrondes waarbij voornamelijk aan particuliere klanten geleverd wordt.  Sinds het prille begin van Veeakker worden de producten op deze manier over gans Vlaanderen verdeeld. De data van deze rondes zijn op voorhand vastgelegd. De meeste leveringsrondes vinden plaats op zaterdag. Alleen toer Hasselt wordt gereden op vrijdag.
Om praktisch en constant te kunnen werken wordt er een 4-wekelijks schema aangehouden waarbij elke toer om de vier weken gereden wordt. Als u bestelt voor toer Brabant dan zal u vier weken later opnieuw een bestelling voor toer Brabant kunnen afhalen op hetzelfde leverpunt.
Er zijn twee soorten toeren: aan-huis leveringen en toeren met vaste stopplaatsen. Bij aan-huis leveringen wordt de bestelling aan huis gebracht. Het voordeel is dat u niet naar ons toe moet komen, het nadeel is wel dat we niet precies kunnen zeggen wanneer we bij u zullen aankomen. Op een leveringsronde met vaste stopplaatsen komen we steeds op hetzelfde uur op dezelfde plaats. U weet dus precies wanneer we gaan aankomen op de afgesproken lokatie.
Bestellingen voor de toeren worden zondagnacht afgesloten. De eerstkomende zaterdag wordt er dan geleverd. Vb.: Een bestelling voor de leveringsronde van zaterdag 8 maart zal ons ten laatste op zondag 1 maart moeten bereiken.
U betaalt pas als u de bestelling gaat afhalen. Wegens kleine afwijkingen in gewicht zou het onmogelijk zijn om een precieze rekening op voorhand te maken. De betaling kan cash of met bankcontact. 
Een lijst met toeren, stopplaatsen en uren staat onderaan de pagina.Voor een visuele weergave van de stopplaatsen verwijzen we u graag naar deze pagina

Bioshops

Doorheen gans Vlaanderen hebben we ook leveringen bij bioshops. Zij distribueren voornamelijk galloway en vis. In sommige bioshops is het ook mogelijk om bestellingen te plaatsen. Om hierover meer info te krijgen verwijzen we u graag door naar de bioshops zelf omdat zij bepalen wat ze al dan niet willen aanbieden.

Natuurpunt

Veeakker werkt ook samen met de afdelingen van Natuurpunt. Er worden speciale rondes gereden waarbij de leden van Natuupunt Galloway vlees en Pintafish vis kunnen bestellen. De opbrengsten van deze rondes komen voor een groot deel ten goede aan Natuurpunt. De afdelingen krijgen een op voorhand bepaald percentage van de omzet als steun en als beloning voor de gevoerde promotie.
De praktische werking is vergelijkbaar met die van een toer met stopplaatsen. Er wordt op voorhand besteld en de leveringen vinden plaats op op voorhand afgesproken datums, plaatsen en tijdstippen.

Voedselteams

Met Veeakker als transporteur wordt er ook vis van Pintafish geleverd aan Voedselteams. Voor een voedselteam is het wel noodzakelijk dat het depot over een diepvriezer beschikt aangezien alle vis uit diepvries geleverd wordt. Om te weten of er Pintafish beschikbaar is in jouw voedselteam kan je best in de productenlijst van je team kijken of er Pintafish besteld kan worden.

Een overzicht van de leveringsplaatsen

Onderaan de pagina vind u de legende met leveringsfrequentie en aangeboden producten.